Kaksi tapaa voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, ja voittaja on Mich! Onnittelut, Mich! Jos syötit, mutta et voittanut tällä kertaa, yritä yrittää ja klikkaa tästä päästäksesi kaikkiin meneillään oleviin giveawaysiin ennen jet.

Meikki ja kauneus blogi giveaway
G’Morning, Cutie ja onnellinen viikonloppu (lopulta).

Se on Cururday, joten tiedät, milloin se on … Sephora Ecard Giveaway Aika!

MAINOS

Ota toinen ennen kuin tarttuu siihen, että seuraava kahvia syöttää kommentti tässä viestissä ja / tai Twitter Tweet (katso yksityiskohdat alla).

MAINOS

Nauti loppupäivästäsi!

Mitä ihmiset sanovat …

“Hei Karen !!! Vau, että uutiset saavat varmasti hoo Ray Ray ja Elephant !!! (Olen ehkä katsellut liikaa Boardwalk Empire.) Kiitos paljon !!! ”
-Shana

“Mikä ihana yllätys oli nähdä ilmoituksesi (suorittamisen jälkeen yksi monista tentteistä / papereista / hankkeista, joita minulla on tämä hullu viikko)! Ecard on ehdottomasti helpottanut tämän rikkoutumisen, kauneuden pakkomielle opiskelija. Kiitos, Karen ja välilehdet! ”
-Katie

“Kiitos niin paljon, Karen. Vain jos ihmettelit, mitä sain sen kanssa, päätin mennä Clarisonic Mia – olen halunnut sitä jo vuosia, mutta ei ole koskaan ostanut sitä hinnan takia. Ecard auttoi minua lopulta ostamaan sen! Odotan innolla sitä. Kiitos taas!”
-Jeä

“Sulje etuovi! Omg Karen, olet tehnyt päiväni. Olen sairas sängyssä flunssa ja tämä on juuri piristänyt minua äärettömän !!!!!!!! BTW, olen se, joka lähetti sinut, että kuva minun mopsi peruukki muutaman viikon takaisin lol! Kiitos taas, rehellisesti, olen kaukana Giddy juuri nyt. ”
-Enkeli

“Kiitos niin paljon Karen! Omg! Toiveet todella toteutuvat! En voi uskoa voitoin! Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka paljon tämä auttaa minua lomien kautta. Olen ollut blogisi innokas fani viimeisten kahden vuoden ajan. Sinun nokkela ja luova merkinnät, informatiiviset meikkitiedot ja upeat valokuvat ovat pitäneet minua koukussa. Odotan enemmän siitä. Hyvyys, olet
Vakavasti juuri tehnyt viikon ja se on vain tiistai-ilta! ”
-Zharlynne

“Herranen aika! Kiitos niin paljon Karen (ja Tietenkin välilehdet)! Arvostan todella tätä! Olin katseli Anastasia Brow lyijykynä Strawburnissa vastaamaan punaisia ​​hiuksia! ”
-CHELSEA (ja Jiji kissanpentu ja quincy pupu)

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka sisältää 50 dollaria lähetetään voittajalle sähköpostilla (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria, jonka PayPalin lähetetään 50 dollaria).

On kaksi tapaa päästä, ja voit tehdä molemmat kaksi mahdollisuutta voittaa. Ensinnäkin voit syöttää kommentin tämän viestin alareunassa, kommentti kaikesta, kuten, miten otat kahvia? Käytätkö tuoksua tänään? Haluatko auttaa koiraa tai kissalle? Teetkö sängyn päivittäin? Mikä on suosikki Sheer lipglossi? Pulla tai ponytail? Käytätkö eri säätiön lämpiminä kuukausina kuin sinä talven aikana? Oletko koskaan maalannut jonkun toisen kynnet? – Saat idean.

Toiseksi voit seuraamalla minua Twitterissä @KarenmbB ja Uudelleentoimitus (RT) seuraavasti:

Seuraa @KarenmbB ja RT voittaa $ 50 EGIFT-kortti Sephora!

Syötä määräaika on sunnuntai, 19. toukokuuta 2013 klo 11:59 (PT).

Osallistujien on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite ja / tai Twitter-tili.

Enintään kaksi (2) merkintää per henkilö – yksi tämän viestin alareunassa olevissa kommenteissa ja toinen merkintä Twitterissä osoitteessa minulle @karenmbB.

Kilpailu on avoin kaikista maasta, jotka ovat saavuttaneet enemmistön iän paikallisten lakien mukaan (18 Yhdysvalloissa näillä poikkeuksilla: Alabama ja Nebraska, 19, Mississippi, 21).

Sephora EGIFT-sertifikaatit voidaan lunastaa vain verkossa ja ne eivät ole voimassa myymälöissä tai myymälöissä tai lunastusta Kanadassa. Kansainväliset voittajat voivat valita korvaamaan Sephora EGIFT -korttipalkinnon 50 dollaria lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen PayPalin kautta.

Välilehdet ja minä (tähän mennessä kutsutaan “T-Money ja K-DAWG”) valitsemaan yhden (1) voittajan satunnaisesti merkinnöistä joko tämän blogiviestin alareunassa oleviin kommentteihin tai osoitettu @KarenMBB: lle Twitterissä.

Voittaja ilmoitetaan täällä 48 tunnin kuluessa määräajasta.

Mitätön, jos laissa kielletty.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, ja voittaja on Mich! Onnittelut, Mich! Jos syötit, mutta et voittanut tällä kertaa, yritä yrittää ja klikkaa tästä päästäksesi kaikkiin meneillään oleviin giveawaysiin ennen jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Product Spotlight: Sally Hansen sheer color therapy nail polish

Not just therapy for your nails… If you like pastel paws however don’t want to go full-on painted Easter egg, these sheer Sally Hansen polishes hit the spot. They’re from

Mitkä ovat 5 haluamasi kasvot / poskituotteet koko ajan, ja miksi pidät niistä?

Chanel Joues Contrue Jauhe Blush in Malice (45 dollaria) Missään erityisessä järjestyksessä … Chanel Joues Contrue jauhe punastua pahoinpitelyssä (45 dollaria) Malice, hänen tuskin – siellä kultainen hohtaja, on minun

Pidä huulet peittävät ylös nude kanssa voimakkaasti pigmentoituneet Mac Magneett Nude Lipsticks

lihallinen vaisto, syvä tiili punainen kultaisella helmillä ja huurre viimeistely Huolimatta siitä, että se virallisesti talvella (iloinen jouluaatto, btw), olen viettänyt paljon aikaa Nudistien kanssa viime aikoina … Älä nauraa.